menu
person

18:46
Джуді Муді знає все про наш настрій

Як же нам пощастило позгнайомитися з цією жвавою юною леді! Джуді Муді - фантастична! Енергійна третьокласниця, яка має свій погляд все, емоційна, завзята, креативна... 

Повість про "Джуді Муді" позитивної Меґан Макдоналд зачарувала діток по всій планеті. Сьогодні вже вийшли з друку 20 книг про емоції, емпатію та неймовірні пригоди Джуді.

Про рудоволосу панянку ми дізналися завдяки підручнику з "Літературного читання" авторства Олександи Яківни Савченко. Дітей це захопило! Ще більше розпалив інтерес до героїні наш Єгорчик, бо він вже читав повість раніше і продемонстрував цілу "живу" книгу. Ми дослідили бібліотеки міста та школи, книжкові магазини, інтернет магазини і пішло-поїхало))). Сьогодні 3-А став Джуді-маном))). Так, на одному з уроків під час читання на килимку однієї з книг ("Джуді Муді віщує майбутнє"), дізналися про чарівний перстень, який міг передбачати настрій. Ми дослідили тему і придумали свій куточок настрою, присвячений їй - активній і вигадливій Джуді.

Діти із захопленням біжать до нього зранку, перевішують у кінці дня прищепочку. І для вчительки є місце))))

Ми провели опитування щодо символізму кольорів і виявилося, що два кольори повинні мати зовсім інше значення. Діти хотіли бачити червоний - як застрісний колір, а жовтий - романтичний, закоханий. Бажання дітей - закон) так вони відчувають свою причетність до всього, що відбувається у класі. Подискутували, перевірили, обрали форму і розмір, засоби для позначення і все - ось він наш герой)). Якщо вам сподобалася ідея такого куточку, завантажте та роздрукуйте.

Це 5 аркушів.  Я дуже люблю якісний друк, але у цьому випадку нам потрібно було зробити все дуже швидко, бо аж дуже кортіло)) тому на фото ви бачите роздруківку на звичайному А4 (80 г), заламіновано.

Прикріпила рівномірно на дві стрічки жовтого кольору за допомогою степлера.

Нехай приносить користь і радість!

Бажаю менше буркотливого настрою!

Дякую за відгуки і поширення!

Категорія: Соціалізація | Переглядів: 1999 | Додав: karpitskcayae | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
avatar
1
1 olenaveta • 20:25, 24.09.2021
Дякую! Чудова і цікава робота!
avatar
0
2 karpitsckao • 09:02, 25.09.2021
Нехай приносить користь і радість!
avatar