menu
person

18:28
Розвиток для діток і дорослих з LogicLike

LogicLike -  сайт для розвитку логічного мислення людей з усієї планети! Ви можете не тільки розв'язувати завдання з логічним навантаженням у своїй віковій категорії, але й черпати педагогічну енергію для залучення цих ідей в освітній процес свого дитячого колективу.

Гра безкоштовна. Можна вивтрачати до 15 хвилин у день для тренування пам'яті, критичного і логічного мислення, уваги та уяви. Але є обмежена кількість енергії для виконання завдань, хоча цього цілком достатньо для запуску ефективної роботи мозку.

Грати можна діткам вже з 5 років. Дорослий вік без обмежень. Чим старша людина, тим складніші завдання)).

Грати можна на різних рівнях складності: базовий, складний, експерт. При цьому, кожен рівень має свою кількість зірочок для винагороди і об'єм енергії для викоанння завдання.

Найкрутіше у цій грі це те, що Ви можете бачити свій рівень у порівнянні з іншими гравцями і не тільки з України, але й з інших міст і країн світу! Ви можете грати і приносити успіх своєму селу чи місту, слідкувати за його позиціією у загальному рейтингу. це можливість заявити про свою малу Батьківщину усьому світові!

Можна додавати друзів, ставити їм уподобання.

Є можливість отримання сертифікатів за свої досягнення:

Логік-Старт - пройти 150 блоків

Логік-Профі - пройти 450 блоків

Логік-Експерт - пройти 700 блоків

Приклад завдань

Можна реєструвати діток. Різнохарактерні завдання стимулюють активну роботу мозку, аквують 3D-мислення, розвивають увагу і пам'ять. Діти стають успішнішими в освітньому процесі!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

для бажаючих

Категорія: Успіхи | Переглядів: 471 | Додав: karpitskcayae | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar